top of page
Anbefalinger

 

(Læs desuden de gode resultater af min forskning i angst behandlet med hypnose på Vicencenter for Hypnose her)

Anonym, december 2021: Har igen taget over Storebæltsbroen 2. Juledag, så du har hjulpet mig. Selv i min hverdag er angsten væk, mit mellem gulv er ikke påvirket som før. TAK.

 

Anonym, december 2019: For lidt over 3 år siden besøgte jeg dig, for at se om du kunne få mig til at holde op med at drikke. Siden den dag, har jeg ikke haft den mindste lyst til alkohol og det er jeg dig evigt taknemlig for.

 

Line, oktober 2019: Varmeste anbefalinger til Dorthe. Min dreng på 14 år med meget flyskræk, fik Dorthe kureret med 2 behandlinger. Flyskrækken er HELT væk. Hun er rigtig god til at forklare hvad der skal ske og god til at lytte. Rigtig god til børn også.

 

Camilla, januar, 2017: Hej Dorte. Jeg var til køreprøve i dag og bestod, tusinde tak for hjælpen. Hilsen Camilla

Vibeke Buchmann Frederiksen, 2016 : En gang var nok til at det hjalp mig. Kan kun anbefale at prøve Dorte Brodka

Anonym, 2016: Du behandlede mig for præcis 5 uger siden. Problemet var opkastninger/overspisninger igennem 16 år. Kan med stolthed sige at jeg, siden besøg hos dig, ikke har kastet op. Det har jeg ALDRIG prøvet i mit lange forløb!

Anonym, 2016: Hypnose mod tandlægeskræk: Hej Dorte var hos dig i går, til tandlæge i dag. Mine eneste bekymringer var at skulle komme for sent og hvor stor regningen ville blive ...

Anne Karlsen, 2016: Hej, var hos sig den 4/2 kl 12:00, og kan sige at det har virket helt ud over forventning!!! Jeg har ikke røget siden og har heller ikke haft lyst. Det har været 5 meget nemme dage, så er overbevist om det vil være varigt rygestop

Anonym, 2016: Hej Dorte Jeg var til eksamen i torsdags og der var ingen kvalme eller opkast eller unødig nervøsitet :) Så jeg havde en rigtig god oplevelse.

Maria Bruun, 2015: Jeg kan ikke takke dig nok for din hjælp. For jeg bestod min køreprøve! Tusind tak og alt godt herfra. Kh Maria Bruun

Anonym, 2015: Hypnose for rygestop: Det går så godt! Troede faktisk ikke det virkede til at starte med, men har ikke røget en eneste smøg siden, og lysten kommer sjældent og forsvinder efter 2 sekunder. Tusind tak :)

Anonym mor, 2015: Hypnose mod eksamensskræk: Det gik hendes eksamen rigtig godt. Det første hun var oppe i var dansk, hvor hun fik 12. Hun havde fået overtaget nerverne og tog føringen ved at sige, at hun havde det bedst med at stå. De andre gik også super fint, et 7-tal og 2 10-taller, så noget må have hjulpet:-)

Anonym, 2015: Hypnose mod fobi for edderkopper: Jeg har nu 2 gange taget mindre edderkopper ca 1½ cm og returneret dem til udenfor - UDEN panik. Super sejt!!

Pædagogstuderende, 2015: Hypnose mod præstationsangst: Jeg oplevede at jeg havde lyst til at stå frem og fremlægge. Jeg blev knap så rød i hovedet, og nød faktisk at stå der. Jeg tror helt sikkert at jeg frem over vil få gavn af det du gav mig :) Tak skal du have.

Pædagogstuderende, 2014: For første gang stod jeg foran klassen i går og fremlage noget uden at være bange, faktisk var det sådan at jeg først tænkte hov da jeg kom hjem. Du har ikke alene været en hjælp til eksamen for mig men du har hjulpet mig med andre problematikker som angst for at stå forand andre. det er guld værd.

Lone, 2014: Hypnose mod smerter pga. gigt: Da jeg kom, var jeg meget skeptisk, men det virker.

Birthe J., 2014: Hypnose mod depression: Takket være hypnosen kom jeg alligevel med på sommerferie. Jeg anbefaler dig til alle mine venner :)

Pia, 2014, førtidspensioneret pga. angst: Nu tør jeg tro på, at jeg kommer i arbejde igen. Jeg føler mig så lettet. Tak.

Sandie, 2014: Hypnose mod eksamensskræk: Hej Dorte. Så har jeg været til eksamen og fået hue på. Jeg fik 7, så hypnosen har helt sikkert hjulpet mig. Tusinde tak. 

bottom of page