top of page

Terapi online

Online terapi sparer både tid og penge. Derfor er et forløb med online terapi betydeligt billigere.

 

Online terapi kan benyttes både til samtale terapi, familievejledning, angstbehandling efter cool kids metoden og hypnose. Nogle klienter, i hypnosebehandling, vælger at møde personligt frem ved den første session, men det er kun nødvendigt, hvis det gør dig mere tryg.

 

Erfaringer fra corona-nedlukningen viser, at online behandling virker nøjagtigt lige så godt, som ved fysisk fremmøde. I nogle tilfælde virker det endda bedre, fordi klienten føler sig mere tryg hjemme hos sig selv. Desuden bliver klienter, som har svært ved at komme ud af døren eller bor langt væk, sparet for den del af udfordringen ved at gå i terapi.

 

Behandling online foregår via videokonference på Zoom, som overholder GDPR og krypterer alle data. Du behøver ikke selv have Zoom installeret, systemet tilgås via et link, som jeg sender til dig på e-mail. Det eneste du skal gøre, er at klikke på linket. Hvis du har Iphone, kan der også benyttes FaceTime.

img_0191.jpg

Tidsbestilling​

SMS eller e-mail forslag til 2-3 tidspunkter som passer dig, så melder jeg tilbage med en tid. Du er også velkommen til at ringe.

bottom of page