top of page
  • Forfatters billedeDorte Brodka

HYPNOSE OG HJERNERYSTELSE, BLODPROP I HJERNEN ELLER KRANIEBRUD.

By: Næstved

Tlf. 22 99 77 83


Brevkassen

(Anonymiseret)

Hej Dorte

Jeg har fået problemer med at koncentrere mig og huske, efter en trafikulykke, for 2 år siden, hvor jeg slog hovedet, og fik hjerneblødning. Tror du hypnose kan hjælpe?

Venlig hilsen

Alexander, 27 år

Hej Alexander

Tak for din henvendelse.

Hypnose er velegnet til behandling af skader feks efter hjernerystelse, blodprop i hjernen eller kraniebrud, og jeg har behandlet flere med godt resultat.  

Din koncentration og arbejdshukommelse kan  genoptrænes, ligesom hypnosebehandling sandsynligvis kan give dig mere mod på fremtiden og bevirke, at du får det bedre med dig selv.

Hypnosebehandling mod skader efter hjernerystelse, blodprop i hjernen eller kraniebrud, består bla. i at hypnotisere klienten tilbage til tiden før skaden. Man ved ikke hvorfor det virker, men det har ofte god effekt på både koncentration og arbejdshukommelse. Teorien er, at hjernen derved bliver opmærksom på, at der er nogle forbindelser, der ikke virker, som de skal, og forsøger at kompensere for dette.

Du kan læse om forskning på området her:

Jonas Lindeløv konkluderer i sin PhD afhandling at hypnose er en særdeles effektiv metode til at forbedre arbejdshukommelsen efter hjerneskade.

En undersøgelse konkluderer at behandling med hypnose har positiv effekt i forbindelse med genoptræning efter blodprop i hjernen.

Du kan desuden læse mere om hypnose her

Venlig hilsen

Dorte Brodka

153 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comentarios


bottom of page