top of page
  • Forfatters billedeDorte Brodka

Hypnose mod overaktiv blære


Hypnose er velegnet til behandling er overaktiv blære, og jeg har flere gange behandlet klienter for denne problemstilling med godt resultat efter ganske få behandlinger.

Forudsætningen for hypnosebehandling er naturligvis, at man først er blevet undersøgt af en læge og har sikret sig, at problemstillingen ikke kræver medicinsk behandling.

Mennesker med overaktiv blære kan ofte nikke genkendende til, at problemstillingen er opstået på et tidspunkt i deres liv, hvor de har været udsat for stor stress belastning.


Når først man er blevet opmærksom på problemet, er det ofte den måde man tænker på, som bevirker, at det bider sig fast. For nogle mennesker bliver overaktiv blære en så gennemgribende problemstilling, at det ligefrem ender med at styre hverdagen og begrænse det sociale liv.

Har man først haft en ubehagelig oplevelse på grund af overaktiv blære, gruer man nemlig for, at det sker igen. Tanken om en lang tur i s-tog, uden toilet, kan fremmane de forfærdeligste forestillinger om at man tisser i bukserne, og at der måske ligefrem er nogen der opdager det. Her det vigtigt at man stopper sig selv, og lader være med at fordybe sig i disse forestillingsbilleder. Hypnose virker nemlig ved hjælp af forestillingsbilleder. Så det der sker, er at man forstærker problemet ved at hypnotisere sig selv.

230 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Коментарі


bottom of page