Cand.pæd.pæd.psyk. Dorte Brodka

Certificeret hypnotisør og hypnoterapeut RAB, 

Omøvej 9, kld., 4700 Næstved, tlf. 22 99 77 83

dortebrodka@gmail.com

Cvr.nr. 29 23 73 79 

Klædt på som leder

(forløb over 3 gange kr. 2400,- kr)

At være en dygtig medarbejder er ikke det samme, som at være en god leder. Alligevel er det det, der forventes. Men som leder, er der helt andre kvalifikationer i spil, end dem du måske er uddannet til, ligesom "svagheder" i din personlighed, som du måske slet ikke anede at du havde, pludselig kan komme i spil:

Usikkerhed eller problemer med at slappe af, når du kommer hjem. Spekulationer over medarbejdere, opgaver eller arbejdspres.

Du skal både kunne sige fra, holde til andres utilfredshed og kunne stille krav - også selvom det medfører, at der så lægges pres på andre. Ellers ender du med at gøre det hele selv og falder måske sammen af stress, som et korthus.

Du skal kunne prioritere, og måske sige fra til møder, som andre mener, at du burde være til. Vælge hvilke opgaver, telefonsamtaler, e-mails og medarbejdere det er vigtigt, at bruge tid på, og hvad du uddelegerer, udskyder eller helt ignorerer.

Du skal kort sagt kunne navigere i kaos - og have det godt med det. Lad mig hjælpe dig med at blive den bedste udgave af dig selv. Vi tager udgangspunkt i din situation og de udfordringer du har.