Cand.pæd.pæd.psyk. Dorte Brodka

Certificeret hypnotisør og hypnoterapeut RAB, 

Omøvej 9, kld., 4700 Næstved, tlf. 22 99 77 83

dortebrodka@gmail.com

Cvr.nr. 29 23 73 79 

Sikkerhed i forbindelse med corona virus

Hypnosebehandleren.dk lufter ud, spritter hænder, dørhåndtag, bord, stol og armlæn af før hver klient og har håndsprit stående fremme til fri afbenyttelse.

 

Desuden tilbyder jeg hypnose, samtaleterapi, familievejledning og gennemfører planlagte kurser via video-konference, som kan tilgås uanset hvilken telefon, tablet eller PC du har. Hvis du går på via e-mail, skal du bare klikke på det link, jeg har sender til dig. Så kommer du direkte ind på konferencen. Hvis du går på via link i sms, skal du installerer den gratis app der hedder zoom på din telefon først.

Det er ikke svært at finde ud af. Jeg sender dig bare et link på sms eller e-mail, som du skal klikke på, så kommer vi i forbindelse med hinanden. 

Hvis du har smartphone eller PC med videokamera vil dit udbytte være nøjagtigt det samme, som hvis du møder op i klinikken. Ring og hør nærmere på tlf. 22 99 77 83.

Kursus via videokonference

Du får tilsendt link til kursusmanual og evt. andre kursusmaterialer på sms eller e-mail ca.30 minutter før kurset begynder. (Det kan downloades og printes ud hvis du ønsker det). 

Du får tilsendt link som giver dig adgang til videokonferencen på sms eller e-mail ca.15 minutter før kurset begynder. Hvis du går på via e-mail, skal du bare klikke på det link, jeg sender til dig. Så kommer du direkte ind på konferencen. Hvis du går på via link i sms, skal du installerer den gratis app der hedder zoom på din telefon først.

Hvis du har smartphone eller PC vil dit udbytte være nøjagtigt det samme, som hvis du møder op på kurset. Du behøver ikke at have webkamera. Hvis du ikke har webkamera, betyder det bare, at jeg og de andre deltagere på videokonferencen ikke kan se dig. Alt hvad jeg gennemgår, kan du alligevel se på din skærm, og du kan også høre lyden og stille spørgsmål.